Galetes de mantega, tutorial

galetes-2Binsta-2Bprova
Voleu saber com fer unes galetes de mantega delicioses?

galetes-2Binstagram-2B

No sabeu com aconseguir que mantinguin la forma i no quedin fetes uns monstruitos?

Aquí teniu una recepta meravellosa de galetes de mantega, I amb tutorial incluït, que quan m’hi poso, m’hi poso!

Recepta de galetes de mantega

Ingredients

 • 500gr de farina
 • 250gr de mantega
 • 150gr de sucre llustre
 • 6 cullerades de llet

Preparació

  • Primer posarem a la nostra batedora estil Kichen aid (o Kichen aid per les afortunades!) la mantega amb textura pomada i el sucre llustre o sucre glas. Aquest pas és molt important, la mantega ha d’estar en textura molt pomada, sinó no es mesclarà bé amb el sucre. Ho posem a velocitat mitjana fins que la mescla adquireixi una textura sedosa.
  • Una vegada adquireixi textura sedosa, dividirem la farina en tres bols diferents. Afegirem a la mescla el primer bol i dues cullerades de llet i ho mesclarem a baixa potència. Quan estigui tot integrat, afegirem el segon bol, i dues cullerades més de llet. Finalment, l’últim bol, i les últimes cullerades de llet.

Collage-2Bingredients

  • Part important! No us la perdeu!
   Una vegada tinguem la massa feta, agafarem porcions i l’estendrem entre dos papers films.
   Per a que quedi del mateix grossor tota la massa, farem servir de guia dos palets mediadors. Si no en teniu, no patiu, segur que per casa teniu estris de fusta (acostumen a tenir el mateix grossor). Deixarem reposar la massa plana a la nevera uns 45 minuts.

forma-2Bgaletes-2B

 • 15 minuts abans, posarem a escalfar el forn a 150º.
 • Amb la massa freda agafarem el nostre tallador de galetes preferit i procedirem a fer la forma de les galetes. Per què fem les galetes amb la massa freda? Per què la mantega està presa i evita que les nostres galetes es deformin, truqui truquito.
 • Una vegada tinguem les nostres galetes retallades, les posem sobre paper forn i al forn uns 10 minuts a 150º. Són unes galetes que tenen un color dauradet molt clar.
 • Jo en aquesta ocasió vaig fer mini galetones amb Nutella estil sandwichito. Tota una monada oi? i amb Nutella estaven…Si les feu envieu-me fotos! que segur que us queden espectaculars!

galeta-2Binsta-2B3

14 enero, 2015 - 9:18 pm

Eva Cornelles - Hola guapa, només saber si en els ingredients posses 3 cullarades de llet, com es que a la preparación ni ha 6, dos en poses 2 despres de cada bol de farina. Pots dirme quina quantitat es la correcta. També saber si jo no tinc una maquina d’aqueste tan moderna ho puc fer amb una amasadora normal.. jejej Gràcies

15 enero, 2015 - 4:26 pm

La petite galette - Hola Eva!

Gràcies per llegir-nos!

Tens raó, el correcte són 6 cullerades de llet! 2 en cada bol de farina! gràcies per fer-nos notar de l’error, ja l’hem corregit.
Si no tens una màquina d’aquestes, primer fes-ho amb una baretes normals, i quan vegis que amb les baretes costa, ho pots fer amb les mans :)

Cristina

2 junio, 2015 - 1:50 pm

Galletas cupcake…y helado! » La Petite Galette - […] la receta de las galletas, hemos utilizado esta receta de galletas de mantequilla (Receta galletas de mantequilla, Vídeo de cómo realizar las galletas de […]

el teu correu no serà utilitzat per cap fi obligatori *

*

*

Comparteix: